skip to Main Content
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
Dilana Smith

Dilana Smith

  • Tape Act Solo
  • Duur optreden: 1x 30 minuten
  • Techniek: Inclusief M-set
  • Prijsindicatie: v.a. 1995,– ex BTW en Buma

Rock Show met band op aanvraag

Dilana Smith Boeken

Wil je Dilana Smith huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Dilana Smith.

Wil je meer  informatie of Dilana Smith boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

Het was in 1997 toen we voor het eerst kennis maakte met Dilana Smith. Als frontvrouw van de band CAZMELION deed zij vele optredens. Met haar krachtige stemgeluid en haar keuze van cover repertoire werd CAZMELION één van de succesvolste bands.  Overal zorgde de band voor een zeer enthousiast publiek in uitverkochte zalen door heel Nederland.

Begin 2000 bracht ze onder haar eigen naam Dilana Smith het album “Wonderfool” uit. Het album bezorgde haar drie hitsingles; “Breakfast in Central Park”, “Do You Now” en “To All Planets”. Haar naam was gemaakt in Nederland maar haar toenmalige echtgenoot wilde weer in zijn thuisland Amerika wonen en Dilana besloot met hem mee te gaan. In de Verenigde Staten moest zij weer onderaan beginnen. Eerst in de muziekcafés en daarna in de belangrijke clubs.

In 2006 nam zij deel aan het Amerikaanse tv programma “Rockstar Supernova”. Meer dan 25.000 deelnemers namen het tegen elkaar op terwijl de juryleden Mötley Crüe, Metallica, Guns ‘N Roses en The Red Hot Chili Peppers voor de beoordelingen zorgden. Uiteindelijk werd Dilana 2e in dit programma. Haar naam was op dat moment ook gemaakt in heel Amerika. Zij verzorgde toen voorprogramma’s van Joe Cocker, Beth Hart en Aerosmith.

Halverwege dit jaar keerde Dilana Smith terug naar Nederland. Zij doet mee aan het programma The Voice of Holland. Daarnaast heeft Dilana weer een band in Nederland waarmee zij optredens verzorgt. Binnen korte tijd stroomden de boekingen weer binnen en daarmee is de cirkel weer rond. Dilana Smith Rocks als nooit tevoren!

    OfferteBoekingInformatie

    Back To Top