Ga naar hoofdinhoud
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
Dikdakkers

Dikdakkers

  • Tape Act
  • Duur optreden: 1x 30 minuten
  • Techniek: incl. M en/of  A-set t/m 250 personen
  • Prijs: v.a. 1695,– ex BTW en Buma

Dikdakkers Boeken

Wil je de Dikdakkers huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van de Dikdakkers

Wil je meer informatie of de Dikdakkers boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

Zing mee, dans mee, feest mee………met de Dikdakkers!

Het feestduo de Dikdakkers weet precies hoe het publiek getrakteerd moet worden op een feestje. De liedjes “Het Vliegerlied“, “Hobbelpaard“, Dikdakkersdans” , ”Het Bobsleelied” en natuurlijk de hit “Cowboys & Indianen” staan bol van de interactie. Het is slechts een kleine greep uit het grote repertoire van deze twee feestmakers.

Tijdens de vrolijke optredens van beide heren is “stilstaan” voor het publiek eigenlijk onmogelijk. Een optreden van Hans en Anton is een feest voor jong en oud!

Na het uitkomen van “Het Bobsleelied” besluiten de Dikdakkers om een echte bobslee op de bühne neer te zetten. Een aantal mensen uit het publiek wordt uitgenodigd om hierin tijdens de show plaats te nemen.

Nadat in 2014 het Winnaarslied goed was voor een geslaagd carnaval komen de heren begin 2015 met een fantastisch feestnummer: LACHEN”. Iedereen die dit zeer aanstekelijk lied hoort zal spontaan een vrolijke lach op het gezicht krijgen.

De Dikdakkers zijn veel geziene gasten tijdens “Oranjefeesten” zoals WK en EK en Koningsdag.

Back To Top