skip to Main Content
Dennis van der Geest

Dennis van der Geest

  • DJ Act
  • Duur optreden: 1x 90 minuten
  • Techniek: Niet inbegrepen
  • Prijs: Op aanvraag

Dennis van der Geest Boeken

Wil je Dennis van der Geest huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Dennis van der Geest.

Wil je meer informatie of Dennis van der Geest boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

Dennis van der Geest (Haarlem, 27 juni 1975) is een voormalig Nederlandse judoka, die eenmaal wereldkampioen en tweemaal Europees kampioen werd. Hij nam driemaal deel aan de Olympische Spelen en won een bronzen Olympische medaille.

Dennis van der Geest is sinds de jaren negentig een liefhebber van dance- en housemuziek. Zelfs nog voordat hij professioneel judoka werd was hij gecharmeerd van de disco en housemuziek die gedraaid werd in de RoXY, Stalker, Nighttown en Waakzaamheid.

Sinds oktober 2012 heeft Dennis van der Geest een maandelijks terugkerende Podcast genaamd: Sounds From The Loft.
Dennis van der Geest heeft eerder samengewerkt met bekende dj’s als Funkerman, René Amesz, Roog, Ronald Molendijk (onder de naam “Ippon”) en Benny Royal.

Door zijn onverstoorde en relaxte persoonlijkheid past deze DJ op elk privé of publiekelijk event, bedrijfsfeest, of discotheek.

Back To Top