skip to Main Content
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
Demi van Wijngaarden

Demi van Wijngaarden

  • Tape Act
  • Duur optreden: 1x 30 minuten
  • Techniek: Inclusief M-set
  • Prijs: op aanvraag

The voice of Holland 2017

Op haar 12e begon Demi (1998) met zingen. Haar talent viel meteen op en een jaar later stond ze in de finale van The voice kids. Haar auditie filmpje waarin ze “Something’s Gotta Hold On Me” zingt is met bijna 43 miljoen hits 1 van de best bekeken Voice audities ooit.

Na The voice kids heeft Demi verschillende singles opgenomen waarvan er 1 de iTunes top 10 behaalde. Demi is zich door de jaren heen altijd blijven ontwikkelen als zangeres met een voorkeur voor Soul, R&B en Pop. Na het halen van haar diploma richt Demi haar pijlen nu op haar muzikale carrière. Demi wordt gezien als 1 van de meest veel belovende zangeressen van het land.

Naast het zingen is Demi ook erg actief op social media, je kan haar volgen via Instagram en Facebook. Hier krijg je een kijkje in haar leven en blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Demi heeft ook haar eigen YouTube kanaal. Hier plaatst zijn met grote regelmaat vlogs en covers. Zij zingt haar versie van bekende liedjes.

Na haar overdonderende Blind Auditions tijdens The Voice Of Holland  van afgelopen vrijdag heeft Demi van Wijngaarden nu al haar stempel gedrukt voor dit seizoen en heeft zij laten zien en horen dat zij mogelijk 1 van de kanshebbers is om dit seizoen de winst naar haar toe te trekken. Met haar keuze voor team Ali B hoopt zij de coach te hebben gevonden die het best bij haar past en waarmee zij Nederland nog meer gaat verbazen.

Demi van Wijngaarden Boeken?

Wilt u Demi van Wijngaarden boeken voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al uw artiesten boekingen. Op deze pagina vind u al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Demi van Wijngaarden.

Wilt u meer informatie of Demi van Wijngaarden boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

OfferteBoekingInformatie

Back To Top