Skip to content
De Kerstman & Kerstelf

De Kerstman & Kerstelf

  • Kerst entertainment
  • Duur optreden: in overleg
  • Prijs: v.a. 795,– ex BTW en reiskosten

Een prachtige Kerstman, samen met zijn magische Kerstelf voor uw bedrijf, winkel, vereniging, braderie of winkelcentra wie wil dat nou niet? Als de Kerstman & Kerstelf ziet zal u verbaasd staan van de details en unieke uitstraling.

Met zijn fonkelende oogjes zal hij iedereen begroeten met een flinke “HO, HO, HO”. Dit in combinatie met een prachtige Kerstelf, zorgt voor de ideale Kerstsfeer op elke gelegenheid.

Door onze ruime ervaring weten de Kerstman en de Kerstelf iedereen te verwonderen en door het grote improvisatietalent weten zij aan elk bezoek een unieke twist te geven. Kwaliteit en geloofwaardigheid staan hoog in het vaandel. Alle kostuums en haarwerken zijn met de grootste zorg gemaakt. Dit maakt een ontmoeting met de Kerstman met zijn Kerstelf tot een complete beleving.

De Kerstman is ook solo te boeken. Klik hier voor meer informatie

Wilt u de Kerstman & Kerstelf boeken voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al uw artiesten boekingen. Op deze pagina vind je u alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van . de Kerstman & Kerstelf.

De Kerstman & Kerstelf inhuren?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

    OfferteBoekingInformatie

    Back To Top