Ga naar hoofdinhoud
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
De Coronas

De Coronas

  • Coverband
  • Duur optreden: 3x 60 minuten
  • Bezetting: 6 personen
  • Techniek: A-Set t/m 500 personen
  • Decor: inbegrepen
  • Licht(show): Basis lichtshow inbegrepen
  • Prijs: op aanvraag

De Coronas zijn het perfecte recept om uw gasten een unieke ervaring te laten beleven. Uw event is verzekerd van slagen met deze veelzijdige band. Deze artiesten spelen namelijk alles, met het publiek als belangrijkste instrument. Zij hebben het namelijk voor het zeggen tijdens de super-interactieve show van De Coronas.

In Nederland zijn De Coronas een instituut met meer dan 2.000 optredens op hun naam waaronder hoogtepunten als Pinkpop, het Holland Heineken Huis en optredens bij tv-shows zoals De Wereld Draait Door en Serious Request.

Welke band speelt 5.000 nummers…
In een eigen decor en heeft eigen originele animaties, maakt live on the spot mash-ups en speelt nummers in een andere stijl? En dat live? Juist, De Coronas. Al eens de Sultans Of Swing als Cowboys-Of-Tex-Mex gehoord? Of Don’t Stop Me Now in operastijl? Ieder optreden van De Coronas is uniek. Wilt u meeslepende muziek, lekker meeblèren op karaoke of gewoon lekker meedansen, niets is te gek.

De telefoonmachine is het kloppend hart van De Coronas-show en is bepalend voor de unieke wijze waarop de band met het publiek communiceert. Met de telefoon beschikbaar voor iedereen is het bijna onvermijdelijk dat ook de grote sterren hun muzikale vinger in de pap willen hebben. Zo is Ozzy een graag geziene gast als de benodigde portie rock nodig is. En president Obama is ook vaak van de partij om verzekerd te zijn van voldoende soul.

Just pick up the phone!
Want jij bepaalt wat De Coronas spelen. Je beklimt gewoon de Telefoonmachine en vertelt de band en het publiek wat je wil horen. Laat je dan door De Coronas verassen, want ze spelen op zijn minst jouw muzikale wens. Maar misschien ook het liedje in een andere stijl! Of je wordt overweldigt met eigengemaakte animaties en originele acts.

De Coronas Boeken

Wil je De Coronas huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van De Coronas.

Wil je meer informatie of De Coronas boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Back To Top