skip to Main Content
De Alpenzusjes

De Alpenzusjes

  • Tape Act
  • Duur optreden: 1x 30 minuten
  • Techniek: Inclusief M-set
  • Prijsindicatie: v.a. 1795,– ex BTW en Buma

De Alpenzusjes Boeken

Wil je De Alpenzusjes huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van De Alpenzusjes.

Wil je meer informatie of De Alpenzusjes boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

De party act voor uw Après-ski feest
De zingende zusjes blazen het dak eraf met hun nieuwe feestknaller Helemaal dol. Op ludieke wijze krijgen zij elk feest gegarandeerd aan de gang. Het publiek gaat lekker los, zet spontaan de polonaise in en jumpt gezellig met de zusjes mee.

De agenda van de Alpenzusjes raakt steeds voller dankzij hun aanstekelijke liedjes, sprankelende performance en niet in de laatste plaats omdat deze twee vrolijke meiden twee geweldige zangeressen zijn. Hun hits: Naar Voren, Naar Achter, Hutje Op De Hei en Kontebonke zetten de tent compleet op zijn kop. Met hun nieuwe single Haka gaan ze op de internationale tour. Ze dansen met kinderen op hun versie van de Haka. Met deze vrolijke meezinger uit de studio van Goldfinger kunnen de voetjes weer van de vloeren en dansen de Alpenzusjes tot diep in de nacht.

Zing mee met de hits… want waar De Alpenzusjes komen… wordt het een feest om van te dromen.

Back To Top