skip to Main Content
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
Dave and Jono

Dave and Jono

  • Duo
  • Duur optreden: Avondvullend
  • Techniek: Inclusief
  • Prijsindicatie: v.a. 995,– ex BTW

Dave and Jono Boeken

Wil je Dave and Jono huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Dave and Jono.

Wil je meer informatie of Dave and Jono boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

Dave Marrinner, Jono Fosh en Tim Alexander begonnen Fragment op de middelbare school in Essex in Engeland. Sindsdien hebben ze op praktisch elkpodium in Nederlandgestaan. Ook speelden ze 2x Ahoy in Rotterdam(1991 en 1995), Paradiso, 013 en honderden festivals.

Ze waren ook in 2002 en 2003 de radio 3FM huisband. Al 10 jaar zijn ze vaste attractie op het Zwarte Cross festival, waar ze sinds 2006 elk jaar het festival mogen afsluitenin demegatent. In totaal hebben ze samen meer dan 4000 concerten gespeeld.

Een optreden van “Dave And Jono” kan in principe alle kanten op, zolang het resultaat “entertaining” is. Wat er ook gebeurt, ze zullen veel liedjes brengen die ze zelf mooi vinden en op verzoekjes van het publiek ingaan.

Volgens Dave and Jono is het ook hun missie om mensen tijdens hun optredens te raken en aan het huilen te krijgen. “We’ve also made it a part of our mission statement to make people cry at our gigs, although we can’t be 100% sure whether this will be for the right or wrong reasons”.

    OfferteBoekingInformatie

    Back To Top