skip to Main Content
Coverband DA VINCI

Coverband Da Vinci

  • Coverband
  • Duur optreden: avondvullen
  • Bezetting: 6 Personen
  • Techniek: incl. t/m 800 personen
  • Prijs: v.a. 1995,– ex BTW en Buma

Coverband Da Vinci Boeken

Wil je Coverband Da Vinci huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Coverband Da Vinci.

Wil je meer informatie of Coverband Da Vinci boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

Wij zijn popformatie Da Vinci uit Weert en omstreken. In onze vaste formatie treden wij op met zes zeer ervaren muzikanten, eventueel aangevuld met een blazerssectie van drie à vier personen (Da Vinci XL). De blazers maken deel uit van verschillende bekende nederlandse bands, maar kunnen bij ons ook hun muzikale ei kwijt in een totaal ander genre. Dit alles gecombineerd met aan het zangfront zangeres Esther Brouns en zanger/accoustisch begeleidend gitarist Franky Tuasuun, die zorgen voor de leuke uitstraling en het geweldige onderhoudende karakter van de band.

Da Vinci brengt niet alleen de Rock-, Pop- en Disco klassiekers, maar neemt u mee op een muziekale reis langs alle muziekstijlen met artiesten zoals Adele, Black Eyed Peas, Marco Borsato, Trijntje Oosterhuis, Van Halen, Stevie Wonder, Pink, Robbie Williams, Phil Collins, The Tramps, AC/DC, Eric Clapton en vele anderen. Hierin kenmerken wij ons door veel medleys ten gehore te brengen, wat resulteert in een constante flow van beat en muziek. Dit levert een muzikale competitie op de dansvloer die de feestvreugde verhoogt!  Da Vinci is altijd in de weer om het repertoire aan te vullen met nieuwe nummers of verdere nuttige ingevingen.

Da Vinci en/of (XL) zal graag zijn muzikale kunsten van hoog entertainmentgehalte bij u willen tonen tijdens bijvoorbeeld een personeels- of bedrijfsfeest.

Back To Top