Ga naar hoofdinhoud
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
Coverband Broadway

Coverband Broadway

 • Allround Coverband
 • Duur optreden: 3x 50 minuten
 • Techniek: Inclusief geluid t/m 200 personen
 • Licht: kleine lichtshow inbegrepen
 • Prijs: v.a. 2695,– ex BTW en Buma

Coverband Broadway Boeken

Wil je coverband Broadway boeken voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van coverband broadway.

Wil je meer  informatie of coverband broadway boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

Coverband Broadway kent al een lange historie. De band staat ondertussen al 17 jaar op de bühne. Dit is zeker iets waar de band trots op is. In deze 17 jaar hebben ze wel bijna alle podia van Nederland op hun grondvesten laten schudden. Met een solide basis draait deze band al jaren in de top van de entertainment. Elke keer zoekt de band weer naar een verrassing om zo elk optreden uniek te maken.

Coverband Broadway heeft een onderscheidende factor. Dit komt terug in zowel horen als om het zien van de band. Met veel enthousiasme wordt er een show neergezet waar U tegen gezegd kan worden. Bekijk hierboven de promovideo van Broadway. Van een bedrijfsfeest tot een grote feesttent en van een mooie bruiloft tot een dancing, Broadway is ruim inzetbaar, waardoor het de ideale band is voor elk event.

Wanneer je Coverband Broadway boekt is de avond pas geslaagd als het publiek een gezellige avond heeft gehad, en daar zorgt Broadway dan ook alles voor. Een breed repertoire met zowel de actuele top40 hits maar natuurlijk ook hits van vroeger. Noem een muziekgenre en Broadway is in staat om het te spelen. Hierdoor is Broadway super allround en dus de perfecte band voor uw event. Broadway boeken is gezellig, professioneel, top-entertainment en vooral kwaliteit. Dat is Broadway.

  OfferteBoekingInformatie

  Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

  captcha

  Back To Top