Skip to content
Cheerful Fruitflies

Cheerful Fruitflies

  • Live band
  • Duur optreden: 2x 45 minuten
  • Techniek: Inclusief kleine geluidset
  • Prijs: op aanvraag

Cheerful Fruitflies zijn een groep muzikanten die zich hebben laten inspireren door punk, krakers en de hypnotiserende muziek van het woonwagenvolk. Ze hebben zich de naam Cheerful Fruitflies gegeven als een geuzennaam voor een stel vrijbuiters.

ÉÉN BONK ENERGIE

Hoewel ze er misschien wat morsig uitzien en in onconventionele outfits optreden, hebben ze een dwarse, jeugdige kracht en energie die hun optredens tot een feest maken. Ze spelen voor allerlei soorten publiek, ongeacht leeftijd, achtergrond of autotype. Ze zijn misschien wat ouder en beschouwender geworden, maar zodra ze beginnen te spelen, komt hun jeugdige energie weer naar boven en zorgen ze voor leven in de brouwerij.

Deze aanstekelijke energie slaat al snel over op het publiek en dan kan het feest beginnen. Of je nu jong of oud bent, binair of niet, of je nu een Tesla rijdt of een Opel Kaptein, de Cheerful Fruitflies brengen leven in jouw brouwerij of op je trouwerij. Ze weten hoe ze mensen kunnen laten dansen, lachen en genieten van het moment. Hun muziek verbindt mensen van verschillende achtergronden en creëert een sfeer van vreugde en samenhorigheid.

Dus, als je op zoek bent naar een unieke muzikale ervaring, zoek dan niet verder dan de Cheerful Fruitflies. Ze zullen je betoveren met hun eigenzinnige stijl, hun passie voor muziek en hun vermogen om een feestelijke sfeer te creëren waar iedereen van kan genieten. Laat je meeslepen door hun muziek en laat je verrassen door de energie die ze uitstralen. De Cheerful Fruitflies staan klaar om je te laten dansen, zingen en lachen, ongeacht wie je bent of waar je vandaan komt.

CHEERFUL FRUITFLIES

Wil je Cheerful Fruitflies boeken voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Cheerful Fruitflies

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

    OfferteBoekingInformatie

    Back To Top