Ga naar hoofdinhoud
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
Captain HJack

Captain Jack

 • Tape Act t/m 3000 personen
 • Duur optreden: 1x 30 minuten
 • Techniek: M-set
 • Prijs: op aanvraag
 • exclusief hotel etc.

Captain Jack Boeken

Wil je Captain Jack huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Captain Jack.

Wil je meer informatie of Captain Jack boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

Captain Jack is een van de bekendste Pop/Dance acts uit de jaren ´90. In de zomer van 1995 is het project door producer Udo Niebergall opgericht. Meteen scoorde de act hit na hit! Maar liefste 7 Platina en 12 Gouden Platen en wereldwijde Top 10 hitsingles met tracks als `Drill Instructor´, ´Soldier Soldier´ en ´Captain Jack´.

Vele prijzen kreeg de formatie uitgereikt, alleen al in 1997 werd Captain Jack driemaal genomineerd voor de gerenommeerde Echo Awards. Captain Jack heeft wereldwijd meer dan 7 Miljoen singles en albums verkocht, dit maakt het tot een van de best scorende dance acts aller tijden.

Producer Udo Niebergall bleef achter de schermen, de man die gezicht gaf aan het project was bij de debuutsingle Durbin. De volgende 10 jaar was het Franky Gee die het gezicht was van de formatie. Na zijn tragische overlijden in de herfst van 2005 ontving het productieteam constant fanbrieven of de groep in een andere bezetting voortgezet kon worden. Nadat in een reclamespot in de USA de muziek van Captain Jack gebruikt werd, kwam er opnieuw een hype rondom de tracks, ze werden zelfs meer dan 100.000 keer gedownload.

Captain Jack boeken? De act uit de jaren ’90 die hit na hit scoorden is terug! Met een remake van hun grootste hit ‘Captain Jack’ gaan ze opnieuw de hitlijsten bestormen! In 1995 stond de debuutsingle van Captain Jack maar liefst 4 weken op nummer 1 in Nederland. De opvolger ‘Drill Instructor’ evenaarde dit succes, want ook deze single stond 4 weken op 1 in de hitlijsten. Niet alleen in Nederland was deze eurodance groep mateloos populair, ook in landen als Duitsland, Noorwegen, België, Zwitserland en Oostenrijk scoorde deze act hit na hit.

  Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

  captcha

  Back To Top