Ga naar hoofdinhoud
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
BOSTON TEA PARTY

Boston Tea Party

 • Duur optreden: Maximaal 5 uur
 • Bezetting: 10 personen
 • Techniek: B-set t/m 1000 personen
 • Licht(show): Niet inbegrepen
 • Prijs: Op aanvraag

Biografie

De Boston Tea Party is een super spontane Nederlandse top-feestband. En als de Boston Tea Party speelt is het zéker feest. De leden komen uit alle muziek- en windstreken, maar hebben één ding gemeen: hun passie voor een gezellige boel. En dat stralen ze dan ook absoluut uit op het podium!

Een spetterende en knetterende blazerssectie, een vier man sterke ritmesectie, drie wilde zangeressen en een overdaad van licht en geluid staan garant voor een absolute spektakelshow. Met covers van veel oude en nieuwe dance- en party- classics brengen zij het feest der herkenning: dé garantie voor een volledig geslaagd feest.

De Boston Tea Party was al op menig feest van de partij. Samen met Lois Lane, Ruth Jacott, 2 Unlimited, 2 Brothers on the 4th floor, Marco Borsato, T-spoon of de Golden Earring. Maar met of zonder deze topacts, de Boston Tea Party is al een megaparty op zich. En je moet ze vooral méémaken, want de Boston Tea Party is meer dan zomaar een bandje.

Het tiental van de Boston Tea Party maakt al meer dan tien jaar van ieder optreden een onvergetelijk feest, waarbij het dansende publiek de hoofdrol speelt, en dat is te zien !!!!

Boston Tea Party’s Non-Stop! is er voor iedereen voor wie 3 sets Boston Tea Party niet genoeg is. Voor degenen die liever geen pauzes hebben, geen DJ hoeven horen. Op het podium is het een bonte verzameling van bandleden en een gezellig komen en gaan.

Non-Stop! zorgt ervoor dat er altijd 10 bandleden op het podium staan en dat de groep van in totaal 20 bandleden elkaar spontaan afwisselen op hun instrumenten. Het publiek wordt dus continue gevoed met goede continue energie! Non-Stop! staat garant voor een onafgebroken volspektakel, dans- en feest-sensatie van 3,5 uur* zonder dips!

  Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

  captcha

  Soortgelijke Artiesten

  Beatsclassics
  Beatsclassics

  Duur optreden: 3x 45 minuten Bezetting: 4 personen Techniek: Inclusief tot 500 personen Licht(show): Inbegrepen…

  lees meer
  Coverband Broadway
  Coverband Broadway

  Allround Coverband Duur optreden: 3x 50 minuten Techniek: Inclusief geluid t/m 200 personen Licht: kleine…

  lees meer
  Back To Top