skip to Main Content
Boef boeken of inhuren

Boef

  • Tape Act
  • Duur optreden: 1x 30 minuten
  • Prijs: Op aanvraag

Boef Boeken

Wil je Boef boeken voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je alle informatie en mogelijkheden voor het inhuren van Boef.  Vraag gerust de beschikbaarheid op. Wij sturen je vrijblijvend een voorstel en zetten boef gratis voor je in optie. 

Wil je meer informatie of Boef boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie Boef

De Nederlandse Rapper Boef afkomstig uit Alkmaar werkt vooral samen met Monis en maakte in 2015 zijn debut met zijn Zonamo Sessie.

Boef pakt je geheel in met zijn up-tempo en pakkende raps. Vliegen door de Bocht, gewoon boef, jaar geleden en regen zijn een aantal van zijn tracks.

Samen met Ali B en Sven Alias levert hij dan ook in 2016 de Track een klein beetje geluk. Al snel daarna komt hij uit met de track Freestyle samen met SBMG en Sven. Naast deze track released hij in 2016 zijn EP Gewoon Boef met daarop  7 knallende tracks. Op deze Ep staan o.a. de nummers Gevangenis en waar ga je heen. Op zijn Ep werkt hij ook samen met de bekende rapper en collega Lijpe die te horen is op het nummer Niet eens zo.

Inmiddels is rapper Boef met zijn miljoenen views en streams niet meer weg te denken uit de Nederlandse rappers scene en is hij een veel geboekte artiest.

OfferteBoekingInformatie

Back To Top