Skip to content
Anita Meyer

Anita Meyer, bekende zangeres inhuren?

  • Zangeres
  • Duur optreden: 1x 30 minuten
  • Techniek:M-set
  • Prijs: op aanvraag

Met de internationale megahit “Why Tell Me Why”, meerdere Top-10 noteringen, uitverkochte shows in Ahoy en diverse awards mag Anita Meyer zich met recht de meest succesvolle en populairste zangeres uit de jaren 80 en 90!

Alle denkbare onderscheidingen zijn haar toegekend zoals o.a. drie Edisons en de Zilveren en Gouden Harp. Anita wordt zelfs benoemd tot ridder in de orde van Oranje Nassau.

Ook in de periode daarna blijft Anita mateloos populair en is een van de meest geboekte artiesten voor met name het evenementencircuit. Daarnaast treedt Anita regelmatig op als gastartieste bij diverse bands en orkesten.

Inmiddels staat Anita Meyer ruim 30 jaar aan de top van het Nederlandse entertainment en ook vandaag de dag weet zij keer op keer een fantastisch optreden te realiseren. Anita is geliefd bij jong en oud, een vakvrouw cumlaude en – volgens insiders – een plezier om mee te werken.

Wil je Anita Meyer boeken voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden.

Wil je meer informatie of Anita Meyer boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

    Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

    captcha

    Back To Top