Ga naar hoofdinhoud
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl

Alex

 • Tape Act
 • Duur optreden: 1x 30 minuten
 • Techniek: Inclusief M-t/m 350 personen
 • Prijs: v.a. 1695,– ex BTW en BUMA

Het nummer “Een Bossie Rooie Rozen” is toch wel de Hit waar de zangcarrière van Alex echt mee begonnen is. Toen deze Single in 1999 uitkwam was het de meest gedraaide Singel van 2000 in alle Cafés en zalen waardoor het nummer naar de hoogste notering schoot en op nummer 1 stond. Deze hit heeft er voor gezorgd dat de naam Alex veel naamsbekendheid kreeg.

Na zijn nummer 1 hit het Alex nog vele feest hits uitgebracht zoals “Meissie Meissie: “de Liefe” “dagdroom” en niet te vergeten “nooit meer naar huis” Hiermee heeft Alex definitief zijn naam gevestigd in het Nederlandse Muzikale circuit. Naast zijn eigen hits zingt de sympathieke Alex tijdens zijn optredens ook vele bekende covers in zowel Nederlands als Engels. Nu Jaren later is Alex één van de meest geboekte Allround Feestartiesten van Nederland.

Alex Boeken?

Wilt u Alex boeken voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al uw artiesten boekingen. Op deze pagina vind u alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Alex.

Wilt u meer informatie of Alex boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

  OfferteBoekingInformatie

  Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

  captcha

  Back To Top