Ga naar hoofdinhoud
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
3FM DJ'S ON TOUR

3FM DJ’S on Tour

 • Duur optreden: 4 uur
 • Bezetting: 3FM DJ
 • Techniek: Inbgrepen
 • Licht(show): Inbegrepen
 • Prijs: Op aanvraag

3FM DJ’S on Tour Boeken

Wil je 3FM DJ’S on Tour huren voor een optreden?  Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van 3FM DJ’S on Tour.

Wil je meer informatie of 3FM DJ’S on Tour boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

3FM is al jarenlang het populairste radiostation van Nederland! We kennen allemaal de hartverwarmende actie 3FM Serious Request, waarbij de dj’s van 3FM het hele land in beweging krijgen en samen geld inzamelen voor het Rode Kruis. Daarnaast geeft 3FM DJ’S on Tour nieuwe bands kansen als Serious Talent en zijn ze actief aanwezig op de grootste festivals van Nederland.

En vanaf nu komen de 3FM DJ’s ook naar jouw event, bewapend met de beste muziek zorgen zij voor een onvergetelijke ervaring!

Wat kun je verwachten?

3FM DJ’S on Tour  is vooruitstrevend, snel en hip! Dé jongerenzender van de publieke omroep! Hits, lekkere oldies, maar ook spannende clubmixes van de nieuwste muziek komen voorbij, aan elkaar gemixt door de dj’s die u kent van de radio. Zo werken we o.a. met Domien Verschuuren, Tjitse Leemhuis, Sander Hoogendoorn, Jelmer Gussinklo, Barend van Deelen en Wijnand Speelman.

De 3FM DJ’S on Tour  DJ’s draaien vanuit een DJ booth voorzien van moderne LED panelen. Daarnaast maakt de show gebruik van de nieuwste technologie op het gebied van licht effecten en geluids-systemen. Bij elke show wordt het publiek verrast met leuke goodies van 3FM. Een opvallende poster zal door ons worden aangeleverd, waar de showdatum, locatie en DJ op vermeld kan worden.

3FM DJ’S on Tour mag op uw evenement niet ontbreken en we staan dan ook te popelen om van uw evenement een groot succes te maken!

  Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

  captcha

  Back To Top