Ga naar hoofdinhoud
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl

Dagvoorzitter of presentator inhuren

​TML Entertainment is een entertainmentbureau met een ruim aanbod aan bekende en onbekende Nederlandse artiesten. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor ​presentator inhuren. Met een bekende presentator geeft u een speciale invulling aan het evenement. Kies bijvoorbeeld voor Ron Boszhard of actrice Mounira Mansoer. Wilt u meer weten over het inhuren van een presentator? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij controleren voor u de beschikbaarheid. Daarnaast kunnen wij een passend voorstel maken en de presentator vrijblijvend voor u in optie zetten. Bent u akkoord met het voorstel? Dan boeken wij de presentator voor u definitief!
Is uw budget beperkt en bent u daarom bang dat presentator inhuren niet mogelijk is? Dat is bij TML Entertainment niet het geval! Wij hebben voor ieder budget een presentator.

Vragen over presentator inhuren? Neem contact met ons op!

​Heeft u vragen over presentator inhuren? Neem dan contact met ons op. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij helpen u graag verder en proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.
​Weet u nog niet welke presentator u wilt inhuren en wilt u daar graag hulp bij? Neem ook dan contact met ons op. Onze entertainment adviseur helpt u bij de keuze voor een geschikte presentator. Dit hangt namelijk af van het soort evenement en het thema van het evenement.

Staat de presentator die u zoekt niet op onze website? Neem dan gerust contact met ons op!

Klanttevredenheid

​​Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het erg belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Daarom bieden wij de klanten de mogelijkheid om achteraf een beoordeling over ons in te vullen. Met de feedback uit de beoordeling gaan wij dan aan de slag. Op dit moment zijn onze klanten erg tevreden. We worden namelijk beoordeeld met een 9,3 op een schaal van 1 tot 10. Hier zijn wij erg trots op! We doen er dan ook alles aan om op dit niveau te blijven werken en ons voortdurend te verbeteren. Heeft u een tip of suggestie ter verbetering? Laat het ons weten! Vul een beoordeling in of neem telefonisch of per e-mail contact met ons op.

Back To Top