Ga naar hoofdinhoud
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl

Bekende Artiesten inhuren

Bent u druk bezig met de voorbereidingen van een evenement of feest? En wilt u daarvoor ​bekende artiesten inhuren? Dan bent u bij TML Entertainment aan het juiste adres. Wij zijn een artiestenbureau en werken samen met bekende en onbekende Nederlandse artiesten. Bij ons gaat ​bekende artiesten inhuren ​heel eenvoudig! Bij ons vindt u een groots aanbod aan bekende artiesten. Denk daarbij aan bekende zangerszanggroepen, bekende DJ’S en zangeressen. Voor elke soort feest of evenement hebben wij de perfecte oplossing en bent u bij artiestenbureau TML Entertainment aan het juiste adres.

BEKENDE ARTIEST BOEKEN OF INHUREN?

Wilt u een bekende artiest boeken en staat deze niet op onze website vermeld…. Neem dan gerust contact met ons op. Of bel onze entertainment adviseur op 071-7471516 

Andre Hazes boeken of inhuren

Bekende Zangers

Maan

Zangeressen

Dennis van der Geest

Bekende DJ'S

Gijs Staverman

Bekende Radio DJ'S

Ronnie Flex

Hip Hop / Urban / R&B

Feestartiesten

2 unlimited

90's Artiesten

Di-rect

Pop Artiesten

O'G3NE

Zanggroepen

Qmusic the Party

Drive in Shows

​Bekende artiesten inhuren bij TML Entertainment!

U wilt graag ​bekende artiesten inhuren, maar u weet niet hoe u dat kunt doen? Dan moet u bij TML Entertainment zijn. Wij zijn hét artiestenbureau voor zowel bekende als onbekende Nederlandse acts. Of u nu op zoek bent naar een zanger, zangeres of een complete act, wij regelen het voor u. Wij werken onder andere samen met bekende zangers, zangeressen, DJ’s en zanggroepen, zoals Gerard Joling, Do en Nick & Simon. Als u weet welke artiest u wilt inhuren, controleren wij voor u de beschikbaarheid. Als de artiest op de betreffende datum beschikbaar is, leggen wij u een passend voorstel voor en zetten de artiest vrijblijvend voor u in optie. Als u akkoord bent met het voorstel, kunnen wij de artiest definitief voor u boeken. Bekende artiesten inhuren was nog nooit zo gemakkelijk!

​Weet u niet nog welke artiest u wilt inhuren? En wilt u daar graag hulp bij? Neem dan contact op met onze entertainment adviseur. De adviseur bespreekt met u wensen en op basis daarvan helpt hij u bij het vinden van de juiste artiest of act.

​Plaatsing op website

Bent u een opkomende artiest en wilt u graag meer publiciteit en vaker optreden? Schrijf u dan via onze website in. Op onze website vindt u een aanmeldingsformulier. Vul dit formulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen iedere aanmelding zeer serieus en nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
​Bent u op zoek naar een artiest, maar kunt u hem of haar niet op onze website vinden? Wellicht behoort de artiest wel tot de exclusieve artiesten. Neem contact met ons op en ontvang meer informatie over onze exclusieve artiesten.

Vragen over bekende artiesten inhuren?

​Heeft u vragen over bekende artiesten inhuren? Of wilt u graag meer informatie over TML Entertainment? Neem dan contact met ons op. U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Zo kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Daarnaast kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.
U kunt ook kijken op onze website bij de veelgestelde vragen. Wellicht staat uw vraag met het antwoorden er tussen!

Back To Top