skip to Main Content
Zanger Jan Joost

Zanger Jan Joost

  • Tape Act
  • Duur optreden: op aanvraag
  • Prijs: v.a. 795,– ex BTW

Zanger Jan Joost Boeken

Wil je Zanger Jan Joost huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Zanger Jan Joost.

Wil je meer informatie of Zanger Jan Joost boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

Zanger Jan Joost begon als zanger/feestmaker in bar de Witte Kat te Sneek, waar hij als zingende DJ de hele tent op zijn kop wist te zetten. Daarna besloot Zanger Jan Joost om als zanger de kost te gaan verdienen. En met groot succes!

Inmiddels is Jan-Joost een veel geziene gast in café’s, discotheken en op bruiloften en partijen. Daarnaast treedt hij regelmatig op tijdens de après-ski in Westendorf (Oostenrijk) en Val Thorens (Frankrijk).

Zanger Jan Joost treedt op met veel enthousiasme en weet dit ook over te brengen op het publiek. Niet alleen zingt hij feestnummers (van Hazes tot Wolter Kroes), maar ook een lekkere smartlap met een gevoelige tekst schuwt hij niet.

In 2006 verscheen zijn eerste eigen single ‘De Feestballade‘. In 2008 werd de lang verwachte opvolger uitgebracht getiteld ‘Herr Heinrich‘. Begin 2009 gooide Jan-Joost hoge ogen met zijn remake van ‘Marietje‘.

OfferteBoekingInformatie

Back To Top