skip to Main Content
Zanger Arjan Veneman

Zanger Arjan Veneman

  • Tape Act
  • Duur optreden: 4x 30 minuten
  • Techniek: inbegrepen t/m 150 personen
  • Genre: Nederlandstalig Feest
  • Prijs: v.a. 695,– ex BTW

Zanger Arjan Veneman Boeken

Wil je Zanger Arjan Veneman huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Zanger Arjan Veneman.

Wil je meer informatie of Zanger Arjan Veneman boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

Zanger Arjan Veneman  is een rasartiest die elke week optreedt.

Tijdens een avondvullend optreden brengt Arjan de grootste hits aller tijden voor het voetlicht. De hits van nu worden afgewisseld met vlotte liedjes uit het verleden. Niks is Arjan te gek om voor een goede ambiance en een perfect feest te zorgen. Een greep uit zijn repertoire:

Het dondert en het bliksemt, Bloed zweet en tranen, Ik wil je (blijf bij me), Toeter op mijn waterscooter, De Jannes-medley, Kali, De Country dans e.v.a. 

Een optreden van Zanger Arjan Veneman  er helemaal op gericht  om er een gezellige boel van te maken.

Door zijn enthousiasme en zijn goede stem laat hij overal een onvergetelijk indruk achter.In de wintermaanden zit Arjan in het Oostenrijkse Gerlos waar hij met veel succes optreedt tijdens de après ski. Daar heeft hij ook een schat aan ervaring opgebouwd.

Wil je verzekerd zijn van een goede, geslaagde, betaalbare feestavond, boek dan Arjan!

Zelf maakte Arjan ook een aantal leuke platen. Zoals: ‘Het is weer weekend’. en ‘Hallo Hallo’ dat veel gedraaid werd op RADIO NL, RADIO CONTINU en TROS STERREN.NL. I

OfferteBoekingInformatie

Back To Top