skip to Main Content
Yes-R

Yes-R

  • Tape Act
  • Duur optreden: 1x 30 minuten
  • Techniek: inclusief Monitor en/ of B-set
  • Genre: Nederlandstalig
  • Bezetting: 2 personen incl. DJ/MC
  • Prijs: v.a. 2995,– ex BTW en Buma

Yes-R begon al op 16-jarige leeftijd met rappen. Bij het grote publiek werd hij in 2005 bekend toen hij samen met zijn neef Ali B een megahit scoorde met het nummer Leipe Mocro Flavour. Daarna volgde nog vele bekende tracks als Rampeneren, Hey Schatje, Uit Elkaar, Onbereikbaar, Me Boy en Diep In De Nacht. In april van dit jaar lanceerde Yes-R zijn EP El Patron, die zeer lovend werd ontvangen door fans en media.

Naast rappen heeft dit multitalent inmiddels ook een indrukwekkende staat van dienst op het (grote) scherm. Hij acteerde in drie films, waarvan er twee de gouden status behaalden. Daarnaast is hij sinds 2011 presentator van het NPO3 programma Gek op jou en presenteerde hij in 2013 samen met Do het SBS6 programma The Next Pop Talent. Dit jaar werd Yes-R één van de AVROTROS presentatoren en mocht hij programma’s als What the #heck?!, Go with the flow en het Kinderprinsengrachtconcert presenteren.

In het nieuwe jaar zal Yes-R weer veelvuldig te zien zijn op TV in diverse programma’s.

Ook zal hij in het voorjaar van 2018 weer met een nieuwe single komen.

Yes-R Boeken

Wil je Yes-R huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Yes-R.

Wil je meer informatie of Yes-R boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Back To Top