skip to Main Content
Xander de Buisonje

Xander de Buisonje

  • Tape Act
  • Duur optreden: 1x 30 minuten
  • Techniek: Vleugel M/B-set
  • Licht(show): Niet inbegrepen
  • Prijs: 8500,– ex BTW en Buma
  • Live met band
  • Duur optreden: 1x 50 minuten
  • Techniek: Vleugel en Bacline
  • Licht(show): Niet inbegrepen
  • Prijs: 10.500,– ex BTW en Buma

Xander de Buisonje Boeken

Wil je Xander de Buisonje huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Xander de Buisonje.

Wil je meer  informatie of Xander de Buisonje boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

Xander de Buisonje leerden we kennen als frontman van Volumia! Hij schreef o.a. de nummers ‘Hou Me Vast’, ‘Het Is Over’ en ‘Afscheid’. Inmiddels Nederlandstalige klassiekers. In 2002 gaf Xander met Volumia! een afscheidsconcert in de Heineken Music Hall.

Daarna heeft Xander de Buisonje zijn carrière als solo artiest voortgezet. Vijf solo-albums, een akoestische album en aantal singles verder is hij nog steeds één van de meest populaire en best geboekte artiesten van Nederland.

Eén van zijn laatste singles ‘De Wereld Redden’ bereikte de top 10 in iTunes en met zijn laatste album ‘Xander in Concert’ scoorde hij een gouden plaat. In 2014 en 2015 tourde hij door verschillende theaters in Nederland met zijn interactieve theatershow “Xander Omarmt”. Waarbij hij zich laat inspireren door de vriendschap van mensen in het publiek en dit samen met ze viert op het podium.

Xander is inmiddels ook een gevestigd presentator. Hij presenteert al zeven keer op rij De Vrienden van Amstel LIVE! Waar hij samen met Guus Meeuwis ook het meest heeft gestaan als artiest.

Daarnaast presenteerde hij Studio 9, De Vrienden van Amstel zingen Kroonjuwelen en het televisieprogramma ‘Zij gelooft in mij’. Verder is hij al drie jaar op rij te horen bij Holland zingt Hazes in Ziggo Dome. En heeft hij door zijn muzikale expertise ook rollen vervuld als jurylid bij televisieprogramma’s The Next Pop Talent en Bloed, Zweet en Tranen.

Xander is een artiest, een entertainer, een presentator, maar bovenal een mensenmens. Mensen geven hem inspiratie. Hij geeft ze er onvergetelijke momenten voor terug. Naast zijn muzikale activiteiten zet Xander zich ook in voor Make-A-Wish Nederland.

Hier verbindt hij sinds 2014 de allerkleinsten aan hun grootste wens. Daarnaast zet Xander zich sinds oktober 2015 in als ambassadeur van dance4life om samen met jongeren te werken aan een wereld zonder aids.

Met muziek wil hij de jongeren bereiken, verbinden, inspireren en op deze manier écht een verschil maken. Xander hoopt dat hij in de toekomst met zijn talent en zijn muziek steeds meer mensen aan elkaar kan verbinden.

Back To Top