skip to Main Content
Vinchenzo

Vinchenzo Tahapary

  • Tape Act
  • Duur optreden: op aanvraag
  • Prijs: op aanvraag

Vinchenzo is een van de jongste talenten bij The voice of Holland. Maar een onbekende is hij niet. Zo deed hij mee aan het allereerste seizoen van ‘The Voice Kids’.

Naast zingen en dansen houdt Vinchenzo van sporten en creatief bezig zijn. Hij maakt graag YouTube filmpjes en in zijn vrije tijd tennist hij en doet hij aan fitness. De laatste tijd is hij, naast zijn huiswerk, druk bezig geweest met zijn zangtechniek en dat is te merken ook! Bij zijn Blind Audition verbaasde hij heel Nederland met zijn volwassen stem.

Na alle smeekbedes van de coaches, koos Vinchenzo uiteindelijk voor Ali B. Tijdens The Battle moest Vinchenzo vechten voor zijn plek, want Chimobi maakte het hem niet makkelijk. Toch was het Vinchenzo die door ging naar The Knockouts. Met zijn unieke stemgeluid bracht hij een zeer bijzondere versie van Mr Probz’ ‘Waves’ ten gehore. Ali B was erg duidelijk in zijn oordeel: “Tuurlijk mag je door, jongen.” Uiteindelijk stuurde Ali Danny Kalima hiervoor naar huis. Vinchenzo kan zich nu klaarmaken voor de liveshow!

Vinchenzo Tahapary Boeken

Wil je Vinchenzo Tahapary boeken voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Vinchenzo Tahapary.

Wil je meer informatie of Vinchenzo Tahapary boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

OfferteBoekingInformatie

Back To Top