skip to Main Content
Victor Mids boeken

Victor Mids

  • Illusie
  • Duur optreden: in overleg
  • Techniek: n.v.t.
  • Prijs: Op aanvraag

Victor Mids Boeken?

Wil je Victor Mids boeken voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Victor Mids.

Wil je meer informatie of Victor Mids boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

Victor Mids is illusionist en arts. Met deze combinatie brengt hij illusie en wetenschap op een unieke manier samen. Laat je meenemen in zijn wereld, waar niets is wat het lijkt.

Euromagic is een combinatie van illusionisme, psychologie, geneeskunde en vingervlugheid. De klassieke vorm van goochelen achter zich latend, demonstreert Victor de inzichten die schuil gaan achter zijn unieke illusies en (interactieve) neuropsychologische experimenten. Hoe makkelijk ben jij af te leiden? Hoe werkt ons geheugen? En bestaat er eigenlijk wel een vrije wil? Ervaar zelf hoe makkelijk je eigen hersenen en zintuigen voor de gek zijn te houden.tuigen voor de gek zijn te

MINDF*CK is een populair-wetenschappelijk illusieprogramma, waarin Victor Mids bekende en onbekende Nederlanders onverklaarbare illusies toont. De kijker krijgt daarbij inzicht in de achterliggende neuropsychologische principes zoals afleiding, non-verbale communicatie en beïnvloeding van het onderbewustzijn. Bekijk hierboven de trailer van seizoen 3!

In MINDF*CK waren onder andere te gast: Matthijs van Nieuwkerk, Mark Rutte, Wendy van Dijk, Hardwell, Ilse DeLange, Frans Bauer, Victor Reinier, Kim Feenstra, Ellen Hoog, Fedde le Grand, Enzo Knol en Armin van Buuren.

Vicotor Mids is inzetbaar op elk feest, evenement of bv congres

OfferteBoekingInformatie

Back To Top