Ga naar hoofdinhoud
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
Vezpa

Vezpa

  • Rock ’n Roll Coverband
  • Bezetting: 4 personen
  • Prijs: v.a. 2395,– ex BTW

Vezpa boeken? Dat is voor de echte Rock ‘n Roll liefhebbers. Vezpa is een coverband die je meeneemt op een muzikale tribute tijdreis naar de onstuimige 50’s en 60’s. Strak in pak en met hun ‘swagger like Jagger’ staan de mannen van Vezpa onbevreesd op het podium. Met een enorm arsenaal aan top nummers, authentieke instrumentarium en zonnebrillen spelen de jongens van Vezpa elke noot zoals die oorspronkelijk is bedoeld.

Vezpa bestaat uit vier jonge mannen die eigenlijk te laat geboren zijn en op het podium de muziek van ver voor hun tijd ten gehore brengen alsof ze zelf in die tijd hebben geleefd. Door Vezpa te boeken, zetten babyboomers zonder aarzeling een stap terug en herbeleven ze hun jeugd terwijl de jongeren van nu keihard meezingen met de klassiekers uit de tijd van hun ouders.

De show van Vezpa is een onvergetelijke beleving met een gigantisch repertoire. Rockabilly en Rock ‘n Roll uit de jaren ’50 en de Psychedelische Rock en Beatmuziek uit de jaren ’60 komen voorbij. Een aantal artiesten waaraan gedacht kan worden: Elvis Presley, The Beatles, Johnny Cash, Buddy Holly, Chuck Berry, The Rolling Stones en The Doors. Vezpa is een tijdmachine, melancholie en energie.

Het is een show waar het plezier vanaf spat! Maandelijks speelt Vezpa in bekende live clubs in Amsterdam. Daarentegen zijn ze ook zeer succesvol op festivals, jaren ’50 & ’60 thema feesten en besloten partijen. Vezpa doet er alles aan het evangelie der Rock ’n Roll te verspreiden!

Vezpa Boeken?

Wil je de rock and Roll Band Vezpa boeken voor een evenement, bruiloft of festival? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van 50’s & 60’s Sensatie Vezpa.

Wil je meer informatie of Vezpa boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

    OfferteBoekingInformatie

    Back To Top