skip to Main Content
Tony Star

Tony Star

  • Tape Act
  • Duur optreden: 1x 90 minuten
  • Techniek: niet inbegrepen
  • Inclusief MC
  • Prijs: v.a. 1475,– ex BTW en Buma

Tony Star Boeken

Wil je Tony Star huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Tony star.

Wil je meer  informatie of Tony Star boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

Sommige mensen zijn geboren om te entertainen… Tony Star is daar één van! Al sinds zijn jongere jaren vind hij het geweldig om muziek te horen en te maken, maar vooral het publiek vóór Tony star te entertainen. Na zijn TV debuut heeft zijn DJ carrière een enorme boost gekregen, Tony Star kreeg de kans om een indrukwekkende show neer te zetten @ Star Beach, Kreta (Griekenland)!

Tony Star is niet gewoon een DJ bekend van TV die op de play-knop drukt. Na meer dan 200 optredens (alleen al afgelopen jaar!) door heel Nederland en daar buiten, is het Tony Star gelukt om enorm te groeien waardoor Tony Star elk feestje naar een hoger niveau brengt!

Met zijn sterke persoonlijkheid en imposante verschijning past Tony Star op elk feestje dat wel wat dikke beats kan gebruiken!  De vette beat van Tony star zorgt dan ook voor een dikke party met gegarandeerd het dak eraf op elke party!

Back To Top