skip to Main Content
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
The Tributes

The Tributes

  • Semi Akoestische Coverband
  • Duur optreden: 3x 45 minuten
  • Techniek: Inclusief t/m 150 personen
  • Licht(show): inclusief
  • Prijs: op aanvraag

Biografie

Deze succesvolle akoestische coverband brengt  je een kampvuur gevoel en festivalsfeer. Met 90’s & top2000 classics, veel recente hits,  verzoekjes, improvisatie, interactie en energie.

The Tributes is een zeer professioneel akoestisch duo/trio, die met hun energieke en unieke akoestische sound de meest uiteenlopende covers speelt. Ze maken ook eigen muziek (When We Are Wild en Nice Neighbours/Chris Link) waarmee zij in 2014 o.a. bij De Wereld Draait Door en in het programma THE HIT op RTL5 en The Voice of Holland ’15 te zien waren. Ze blijken vooral de ideale bedrijfsfeesten- en bruiloft-band waar het iets intiemer en persoonlijker mag zijn, maar waar ook het ‘dak’ eraf mag. Door deze rijke ervaringen kunnen ze tevens adviseren voor de beste invulling van de middag en/of avond.

Mensen die The Tributes hebben meegemaakt kunnen o.a. het volgende vertellen:’Ze weten een intieme sfeer neer te zetten met het kippenvel op je armen, om je vervolgens volledig uit je plaat te laten gaan’. ‘Met de indrukwekkende zang, muzikanten als jukeboxen, inschattingsvermogen en het energieke enthousiasme zijn zij de ’total package’.

VERZOEKJES & KARAOKE-KWARTIERTJE

Regelmatig wordt er gevraagd naar een verzoekje vanuit het publiek. Spontaan ontstaan er daardoor vaak hele muzikale hoogtepunten. Er liggen kaartjes op de tafels waar mensen hun verzoekje kunnen opschrijven, maar dit gebeurd ook op een interactieve manier. Sinds begin 2016 hebben we het karaoke-kwartiertje in het leven geroepen. Dit is een mogelijkheid waar je voor kunt kiezen. Aan de hand van een repertoire-lijst kunnen de mensen een nummer uitkiezen die ze graag zouden willen zingen onder begeleiding van ons als band. Dit kun je kiezen als uitbreiding, maar ook als invulling van een live-set.

BEAT EN RITME

Omdat ze zonder drummer werken hebben ze het volume zelf onder controle. The Tributes brengen de energie met een digitale kick en snaredrum en veelgebruikte percussie. Met kazoo’s weten ze zelfs een blazerssectie na te bootsen. Altijd blijft het prettige volume onder controle in combinatie met hun praktische geluidssysteem, de Bose L1 model 2. Dit maakt hen tegelijkertijd heel compact. The Tributes zijn overal te plaatsen, ook wanneer er weinig ruimte is.

SPEELTIJD & DJ-SET

Standaard wordt er 3 x 45 min. gespeeld in een tijdsbestek van 3 uur. Maar er is ook de optie om een vierde set van 45 min. bij te boeken voor een kleine meerprijs.

Voor een complete avond is een DJ-set ook een extra mogelijkheid. Het feest wordt dan echt een geheel en zullen er geen “inkakmomentjes” zijn. Ons geluidssysteem is geschikt voor 150 man, wat als voordeel heeft dat het vooraan stevig klinkt, maar ga je een stukje verder klinkt het prettig op de achtergrond als je rustig een praatje wilt maken.

GESCHIKT VOOR ELKE GELEGENHEID

bedrijfsfeest (geluid is mogelijk tot 500 man), receptie, ceremonie, bruiloft, restaurant, tuinfeest, huiskamer, festival, strandtent, café, boot, studentenfeest, feesttent. The Tributes komen overal.

The Tributes Boeken

Wil je The Tributes boeken voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van de akoestische coverband  The Tributes.

Wil je meer informatie of The Tributes boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

    OfferteBoekingInformatie

    Back To Top