skip to Main Content
Swinging Pietenband

Swinging Pietenband

  • Duur optreden: 4x 40 minuten
  • Bezetting: 4 Pieten
  • Techniek: akoestisch
  • Prijs: v.a. 1050,-– ex BTW

Biografie

De Swinging Pietenband werd in 1990 opgericht en staat bekend om de enthousiaste en professionele wijze waarop het de optredens verzorgt.

Het orkest heeft een bijzonder gezellige uitstraling, en het is dus niet verwonderlijk dat dit orkest een graag geziene gast is bij iedere gelegenheid waar iets te vieren valt!
Speciaal voor Sinterklaas hebben de heren hun “Zwarte Pieten Kostuums” uit de kast gehaald. Met elkaar zorgen ze voor gezellig muzikaal entertainment, speciaal gericht op de Sinterklaas periode.

Zwarte Pieten orkest voor de Sinterklaasperiode

Deze muziekpieten zien er fantastisch uit en maken zeker een prachtig geluid! Met het originele sinterklaasrepertoire, raken zij de juiste snaar!  Iedere intocht zijn ze erbij en maken al uw bezoekers blij! De Swinging Jazz Zwarte Pieten zijn mobiel en lopen overal rond een verschijning zo leuk, gezellig en bont !

Swinging Pietenband Boeken?

Wil je Swinging Pietenband boeken voor de Sinterklaas optocht of Sinterklaas feest?? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Swinging Pietenband.

Wil je meer informatie of Swinging Pietenband boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Back To Top