Ga naar hoofdinhoud
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
Stef Classens

Stef Classens

  • Soort
  • Duur optreden: 1x 30 minuten
  • Techniek: Inclusief M-set
  • Prijs: op aanvraag

Stef Classens won in 2014 het programma De Beste Singer-Songwriter van Nederland, maar deed mee aan The Voice om zich nu volledig als zanger te profileren. Afgelopen vrijdag konden ruim 1,8 miljoen mensen zien hoe hij tweede werd in de grote finale van The Voice of Holland! Ondanks dat hij niet als winnaar uit de bus kwam heerste bij Stef geen teleurstelling, hij had zelf niet op een finaleplaats gerekend, “Ik ben alleen maar blij”. Stef maakte deel uit van Team Waylon. De Limburger begon volgens kenners van de talentenjacht niet als favoriet, maar ontwikkelde zich erg goed en plaatste zich uiteindelijk toch voor een finaleplaats.

In de finale moest Stef het opnemen tegen Sophia. Beide finalisten mochten een eigen nummer ten gehore brengen. Voor zijn nummer ‘Carried Away’ kreeg de singer-songwriter een staande ovatie! Dit jaar gaat er veel gebeuren rondom Stef.

Stef is al jaren zanger/frontman van de populaire en succesvolle coverband NOAH, waarmee hij optreedt op festivals, tent- en dorpsfeesten, kermissen en andere mooie evenementen!

Stef Classens Boeken

Wilt u Stef Classens boeken voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al uw artiesten boekingen. Op deze pagina vind u alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Stef Classens.

Wilt u meer informatie of Stef Classens boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

    OfferteBoekingInformatie

    Back To Top