skip to Main Content
Sint op bezoek show

Sint op bezoek show

  • Duur optreden 1x 60 minuten
  • Bezetting: Sint en 2 Pieten
  • Geluid:Incl. mobiele geluidsset tot 150 pers.
  • Leeftijd:2 tot 10 jaar
  • Prijs: 995,– ex BTW

Biografie

Het bezoek van Sinterklaas met zijn spontane Pieten zal uw kind niet licht vergeten. Vanaf de binnenkomst is het programma een spektakel. Deze keer zijn de Pieten, Sinterklaas kwijt, en beginnen dus zelf maar aan het feest. Zwarte Piet Pedro heeft nog wel wat spullen van Sinterklaas en gaat gewoon zelf voor Sinterklaas spelen . Dat hij zwart is en geen baard heeft is echt niet erg. Je moet toch wat? Wanneer Piet Paulo zenuwachtig om Pedro heen draait en achter in de zaal Sinterklaas ontdekt begint ie hem te knijpen.. De pieten zijn wel weer een beetje dom geweest.

Het wordt een echt Sinterklaasfeest!

Tijdens de Sint op bezoek show is er volop aandacht voor alle kinderen en zeker ook alle leeftijden. Niemand wordt vergeten. De zwemles wordt nagedaan met de pieten of de kinderen verdienen een echt pietendiploma met spannende pietenoefeningen. Gestrooid wordt er natuurlijk ook en wat dacht je van met z’n alle dansen op een hit die elke avond in het pietenhuis wordt gedraaid. Gaaf cool zeg!

Sint op bezoek show Boeken?

Wil je Sint op bezoek show boeken voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Sint op bezoek show.

Wil je meer informatie of Sint op bezoek show boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Back To Top