skip to Main Content
Saxogirl

SaxoGirl

  • Saxofonist
  • Duur optreden: standaard 120 minuten
  • Techniek: Draadloze Mic
  • Prijs: v.a. 395,– ex  BTW

Zoek je een saxofoniste met skills en uitstraling die kan optreden met een DJ? Dan is Saxogirl de ideale saxofoniste voor jouw evenement!

Saxogirl (Emilie Bunnik) is een vrouwelijke saxofonist die  voornamelijk met DJ’s optreedt in zowel binnen als buitenland. Haar sfeervolle sound en stage presence brengt het publiek in de stemming om er een onvergetelijk feestje van te maken.

Met Saxogirl krijg je het gevoel alsof je even nergens meer aan hoeft te denken en mag genieten. Zij brengt het podium tot leven en danst graag tijdens het spelen door. Zelfs springen tijdens het saxofoon spelen blijkt een van haar ‘unique selling points’ te zijn waar ze veel aandacht mee trekt.

De maximale tijd waarover zij haar improvisatie verdeelt is 120 min waarvan zij meerdere keren setjes speelt tussen de 10-15 minuten. Dus, zoek je een saxofoniste met skills en uitstraling die kan optreden met een DJ?

Saxogirl betreedt de grotere podia en clubs en speelt voor bekende opdrachtgevers als ADE, IKEA, Volvo, Nespresso, The Oyster Bar, SAIL, Radio Fresh FM, Gay Pride Amsterdam, de Winkel van Sinkel, Club Vie, Maassilo Rotterdam en luxe bruiloften en bedrijfsfeesten in Nederland en België.

Saxogirl Boeken?

Wil je de saxofonist Saxogirl boeken voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van saxogirl.

Wil je meer informatie of artiest boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

OfferteBoekingInformatie

Back To Top