skip to Main Content
Sascha Visser

Sascha Visser

  • DJ Act – 1x 120 minuten
  • Presentatie maximaal 4 uur
  • Techniek: Niet inbegrepen
  • Prijs: Op aanvraag

Sascha Visser Boeken

Wil je Sascha Visser huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Sascha Visser

Wil je meer informatie of Sascha Visser boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

Het begon allemaal op zijn elfde jaar. Toen maakte hij zijn debuut op de Nederlandse televisie. Het begon met de komedieserie ‘Ben zo terug’. Vervolgd door Nederlands langslopende komedieserie ‘Oppassen!!!’ waar hij 3 jaar in gespeeld heeft. In 2004 wordt Sacha gecast voor ‘Kees&Co’ waar hij 2 seizoenen in heeft gespeeld. In 2006 is hij gevraagd om te spelen in jongerensoap ‘Onderweg naar morgen’, ONM. Twee jaar later ontving hij een telefoontje van TMF of hij het interessant vindt om te presenteren voor deze televisiezender. Een kans dat hij met beide handen heeft gegrepen! Als VJ presenteerde hij ‘Kijk dit nou!’, en zijn eigen programma ‘Wakker worden met Sascha’.

Na 3 jaar en tientallen programma’s verder zette hij zijn carrière voort bij de NCRV. Hier kreeg hij de programma’s ZAPPLIVE en Willem Wever toebedeeld.

Sascha Visser is de afgelopen jaren veelvuldig op televisie geweest en speelde in diverse films: ‘Wreck-It Ralph’ voice-over, ‘Alibi’ gastrol en ‘De avondboot’ grote rol. Ook heeft hij meegedaan aan Expeditie Robinson in 2011 waar hij als runner-up eindigde.

Met zijn ervaring op het podium, het interviewen van anderen en televisie is Sascha Visser de geschikte persoon als host voor uw event. Tevens is hij ook inzetbaar als DJ met zijn voorliefde voor techhouse en houseplaten waarbij de klanken van de jaren negentig niet geschuwd worden.

Back To Top