skip to Main Content
Sarina Voorn

Sarina Voorn

  • Solo / Duo met gitarist / met DJ
  • Duur optreden: in overleg
  • Techniek: in overleg
  • Prijs: op aanvraag

Sarina Voorn wist op jonge leeftijd al dat ze een performer wilde worden. Ze was te bewonderen met haar toenmalige groep VIG in de Tv-talentenshow “Your Big Break”, later als Dionne in de musical “Hair”, als achtergrondzangeres bij artiesten als Gordon, Jeroen van der Boom, Gino Vanelli, De Toppers, Ruth Jacott, Chaka Kahn en speelde recentelijk de hoofdrol als Maxi Linder in de muziektheatervoorstelling “De Koningin van Paramaribo” naar de gelijknamige bestseller van Clark Accord, waarmee ze het land door zal touren.

Een grote droom kwam uit toen Sarina een optreden gaf op het huwelijksfeest van prins Willem-Alexander en Maxima in 2002 en kort daarna ook nog eens deel mocht nemen aan een concert dat gehouden werd als eerbetoon voor Nelson Mandéla genaamd “Tribute to Mandela” in theater Carré.

Sarina is o.a. te horen op albums van Ruth Jacott, De 3js, Lenny Keylard en Gordon waarmee ze een duet opnam genaamd “Koud Koud Hart”. Haar grote tv debuut maakte ze vorig jaar in “The Voice of Holland” waarin ze de live shows bereikte. Door de jaren heen heeft ze zich naast het zingen ontplooid op verschillende gebieden zoals het schrijven van haar eigen nummers en acteren. Zo deed ze de stem van Georgia in de Disney film “De prinses en de kikker’ en is Sarina komend jaar te zien in o.a. de tv serie “Lijn 32” en de nieuwe film “Alleen maar nette mensen” naar het boek van Robert Vuijsje.|

Haar repertoire? Sarina is thuis in vele muzikale stijlen. Ze schrijft haar eigen nummers maar brengt ook graag werk van anderen. In haar nieuwe tour richt zij zich op een akoestische vertolking van een breed repertoire van klassiekers uit de soul-, funk- en rockhoek. Samen met haar vaste begeleider Stefan Siwabessy, een van Nederlands’ beste gitaristen en leider van de band van Waylon, brengt de charismatische zangeres covers van Sam Cooke en Skunk Anansie tot Mothers’ Finest en Michael Jackson. Haar warme, dynamische stem bestrijkt het hele spectrum, van uitbundige en krachtige funk en rock tot hartverscheurende blues en soul.

Sarina is ook te boeken in combinatie met DJ. Vaak zingt zij samen met  DJ Alankara. Soulful Beats en heerlijke Lounge Sounds. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Sarina Voorn Boeken?

Wil je Sarina Voorn boeken voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Sarina Voorn.

Wil je meer informatie of Sarina Voorn boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

OfferteBoekingInformatie

Back To Top