skip to Main Content
Ruby van Urk

Ruby van Urk

  • Tape Act
  • Duur optreden: 2x 30 minuten
  • Techniek: M/A-set
  • Prijs: v.a. 595,– ex BTW

Ruby van Urk Boeken

Wil je Ruby van Urk huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Ruby van Urk.

Wil je meer informatie of Ruby van Urk boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

Ruby van Urk is geen onbekende naam in de nationale muziekwereld. Met haar stem als een juweel en bonzend hart voor entertainment heeft ze haar sporen al ruimschoots verdiend. Zo stond RUBY in het voorprogramma van artiesten als Jan Smit, Nick & Simon, Gerard Joling, Belle Perez, Gordon, Frans Bauer en Marco Borsato en heeft ze opgetreden met onder andere DJ José, The Frogettes, Haddaway, Cor Bakker en het Metropool Orkest.

Momenteel is Ruby op binnen- en buitenlandse podia te zien als Solo Artiest. Daarnaast werkt zij graag samen met live muzikanten en dj’s. Haar repertoire is breed: Ruby weet op ieder feest een swingende variatie te vinden van “Dance, top 40, Classics, Hollandse hits, jazz, Songfestival hits en favoriete floor killers.

Dat passie voor muziek en de durf om te dromen een mens ver kunnen brengen wordt waarheid voor RUBY als ze op jonge leeftijd de stoute schoenen aantrekt en spontaan het podium van Gerard Jolings Karaokeshow beklimt, en de show overtuigend wint. De televisiebeelden van haar optreden gaan het land door en dan gaat het snel. RUBY van Urk krijgt de gelegenheid een single uit te brengen.

Succesvolle televisieoptredens in PaPaul van Paul de Leeuw en het Nationaal Songfestival en de presentatie van het infotainmentprogramma van RTL 4 ‘Lijn 4’ bevestigen Ruby’s veelzijdigheid als entertainer. Passie voor muziek en de durf om te dromen, daar staat RUBY voor.

Ze zou wel elke minuut van de dag op het podium willen staan.

Back To Top