skip to Main Content
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
RoB ronalds

Rob Ronalds

  • Tape Act
  • Duur optreden: 1x 30 minuten
  • Techniek: inclusief M-set
  • Licht(show): niet inbegrepen
  • Prijs: v.a. 1495,– ex BTW en Buma

Rob Ronalds Boeken

Wil je Rob Ronalds huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Rob Ronalds.

Wil je meer informatie of Rob Ronalds boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

Dat Rob Ronalds de status heeft van bekende Nederlander mag ondertussen wel duidelijk zijn. Met Cooldown Café zong hij de hit “Hey Baby” hij was vast onderdeel van het tv-programma Ab Normaal en hij trad op als gastheer in programma’s van TV Oranje.

Daarnaast had Rob Ronalds vele hits zoals: “Kleine blonde Mariandel“, “Ach was ik maar bij moeder thuis gebleven” en de mega feesthit “Haar rode lampie“. Later gevolgd door “Meisjes van de nacht“, “Wat is het leven toch mooi“, “Op de camping“, Gloria“, “Ons Frans is vrijgezel”en “Dan ga ik met mijn buurman naar het café. 

In de zomer van 2016 komt Rob met een heerlijke nieuwe single. Het zomerse “La Fiesta Loca” past enorm goed in deze tijd van het jaar. Echt een nummer waarop niemand stil op zijn stoel kan blijven zitten. Ook in de winter zal dit nummer zomerse temperaturen oproepen!

Op de bühne is Rob Ronalds een feestkanjer. Met een secuur uitgekozen repertoire zet hij elke tent op z’n kop. Er is dan ook geen podium waar hij nog niet heeft gestaan. Hij heeft met zijn vele optredens in binnen- en buitenland bewezen een entertainer van grote klasse te zijn. Daarnaast is Rob’s podiumhumor ongeëvenaard en is hij de perfecte gangmaker op elk feest of evenement.

Back To Top