skip to Main Content
Rico Weeland

Rico Weeland

  • Tafel goochelen
  • Duur optreden: 1 t/m 3 uur
  • Prijs: op aanvraag
  • Mogelijkheden:
  • Tafel/restaurant goochelen
  • Workshop gezelschap goochelen
  • Centrale Goochelact

Weet jij nog dat je kind was? Alles was mogelijk en niets leek onmogelijk. Wat een magische tijd was dat! Dit was de tijd dat jij als kind nog in alles de magie kon zien en vinden.

Bijvoorbeeld door het aanraken van de lichtschakelaar die vervolgens de hele kamer in het licht zette, dit leek pure magie! Helaas zijn wij bij het ouder worden steeds minder magie gaan zien en ervaren, we beredeneren vanuit logische gedachten en ervaringen. Mijn doel is om jou de magie weer terug te laten vinden en ervaren, al is het maar voor even.
De magie die wij als kind in alles zagen is er nog steeds, we zijn alleen vergeten hoe wij dit kunnen zien. Ik wil jullie, door middel van meerdere magische vertoningen de kinderlijke magie weer laten ervaren en beleven al is het maar voor even.

Deze magie wil ik jou laten voelen door het voor mij meest prachtige instrument waar ik van hou, namelijk de kaarten! De trucs gaan veel verder dan simpele kaarttrucs die eerder voor jullie gedaan zijn. Ik wil jou door middel van de kaarten het onmogelijke laten zien en de magie weer laten beleven.

Tafel/restaurant goochelen

De intentie van tafel goochelen is om de magie naar de toeschouwer te brengen. Ik zal persoonlijk naar de mensen gaan om de magie een persoonlijkere Touch te geven dan wanneer het op een podium word gedaan. De magie word van dicht bij aanschouwd door de mensen, van een afstand waar je kan zweren dat er geen trucage kan gebeuren. Tafel goochelen is perfect als een ijsbreker, een onderbreking van het programma of als je niet even iets anders aan je gasten wilt laten zien. De beste setting voor tafel goochelen is met een borrel, een diner of elke ander scenario waar mensen met elkaar staan te praten.

Workshop gezelschap goochelen

Het doel van onze workshop is om jou te leren goochelen met alle dagelijkse voorwerpen die je vindt in huis of in de kroeg. Deze goochel trucs kan je die altijd en overal doen. Je zult het middelpunt van het feest zijn en ze zullen versteld staan van jouw kunsten in een korte tijd. Wil je een goede indruk maken? Aangeprezen worden? Wil je dat mensen je zien staan?

Wil je alle aandacht krijgen?  Een paar simpele trucs die binnen een paar uur te leren zijn genoeg om dit te bereiken. Mensen op het feest zullen versteld van je staan. Vragen om meer en ondertussen heb jij een sterke goeie indruk achter gelaten. Wie mag een goochelaar nou niet.

Centrale Goochelact

De intentie van een centrale act is om de toeschouwers mee te nemen in een magische wereld waar alles samen vloeit tot 1 groot verhaal. De centrale act is bedoelt voor maximaal 20 mensen zodat er een intieme en magische sfeer gecreëerd word. De act kan 2 keer op een avond gespeeld worden in het geval dat meer mensen de act willen zien.

Meer informatie nodig… neem gerust contact met ons op.

Tafel goochelaar Rico Weeland Boeken

Wilt u Tafel goochelaar Rico Weeland boeken voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al uw artiesten boekingen. Op deze pagina vind u al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Tafel goochelaar Rico Weeland

Wilt u meer informatie of Tafel goochelaar Rico Weeland boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

OfferteBoekingInformatie

Back To Top