skip to Main Content
Ralf Mackenbach

Ralf Mackenbach

  • Tape Act
  • Duur optreden: 1x 30 minuten
  • Techniek: incl. t/m 500 personen
  • Prijs: v.a. 1495,– ex BTW en Buma

Ralf Mackenbach Boeken

Wil je Ralf Mackenbach huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Ralf Mackenbach.

Wil je meer  informatie of Ralf Mackenbach boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

Het is snel gegaan met de carrière van Ralf Mackenbach (1995). In 2009 won Ralf Mackenbach op 13 jarige leeftijd, het Junior Songfestival met zijn nummer ‘Click Clack’. Later dat jaar sleepte hij met dit nummer ook de Europese overwinning in Kiev binnen. Zowel in Nederland als België werd de single een grote hit en stond Ralf wekenlang in de top tien van de verschillende hitlijsten.

Ralf Mackenbach die naast zingen ook acteert en danst, vliegt de hele wereld over om te verschijnen in verschillende tv-programma’s. Daarnaast sleepte Ralf zijn eerste platencontract binnen bij EMI Music. Zijn eerste album bereikte de Gouden Status en bevat naast zijn hit, ook de single ‘Doe de Smoove’, waarmee hij een officieel Guinness World Record vestigde en een ware dansrage in Nederland ontketende. Ook krijgt hij zijn eigen reallifesoap ‘Ralf for Real’.

Het tweede album ‘Moving On’, een mix van Engelstalige en Nederlandstalige songs, bevat de hits ‘Dance’, ‘Vandaag is het Feest!’ en ‘Samen Sterk’. ‘Samen Sterk’ wordt tevens de titelsong voor de bioscoopfilm van kinderhelden ‘Joris & Boris’. Ook speelt Ralf zelf een rol in deze film die juli 2012 in première ging.

Ralf Mackenbach die al voor zijn deelname aan het Junior Songfestival flink actief is met zingen in musicals als ‘Tarzan’ en ‘Beauty and the Beast’, wordt door zijn plotselinge populariteit gevraagd voor de meest uiteenlopende klussen. Zo spreekt hij stemmen in voor verschillende kinderseries en films zoals ‘Zack & Cody’, ‘Heksje Lilly’, ‘De Kronieken Van Narnia’ en ‘Wickie de Viking’.

Als jurylid is Ralf Mackenbach te zien en te horen op tv in het door Albert Verlinde bedachte programma ‘My Name Is…’. Verder liet hij aan heel Nederland zien dat hij verrassend goed kan schaatsen. Dit in de tv-show ‘Sterren Dansen Op Het IJs’. Ook deed hij mee aan het tv-programma ‘Sterren Springen’ van SBS6.

In februari 2014 kwam zijn Nederlandstalige single ‘Vandaag’ uit, een vertaling van de Engelstalige track ‘Today’ van Ralf’s 3e album.

In mei 2014 ging Ralf een samenwerking aan met producenten van Sonic Solutions. Hieruit kwam zijn volwassen Engelstalige dancetrack ‘Over You’, die al snel op nummer 1 stond in de KidsTop20!

Momenteel is Ralf Mackenbach druk bezig met zijn studie technische natuurkunde op de Technische Universiteit van Eindhoven, maar ook muzikaal blijft hij een bezige bij! In 2015 komt er een solo single en een duet van hem uit!

Back To Top