Ga naar hoofdinhoud
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
Qmusic the Party

Q Music the Party

  • QMusic The Party
  • Je boekt QMusic al vanaf 1350,– ex BTW

Vraag ons naar alle mogelijkheden.

Qmusic The Party

Terwijl Qmusic uitgroeit tot het populairste radiostation van Nederland is Qmusic the Party in het land al jarenlang de populairste garantie voor Feest! Honderden events zijn in een bruisende party getransformeerd door de meest innovatieve show van Nederland. Het adembenemende 3D decor overstijgt ieders verwachting en maakt de beleving ongekend. Uiteraard zijn ook de belangrijkste ingrediënten voor een groots feest meer dan goed geregeld: alleen de grootste hits en de aller foutste muziek uit het populaire Foute Uur door de beste DJ’s.

Foute Party

Dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste Foute hits die eigenlijk best goed zijn! Y-M-C-A! No no no no no! Una paloma blanca, Sex on the beach, We are the children of the night… Confetti het publiek in, handjes in de lucht en zingen… Al jarenlang is de Foute Party een begrip in Nederland. Qmusic Foute Party is identiek aan the Party alleen de muziek en visual zijn 100% Fout.

Foute Uur Live

In navolging van het succesprogramma op Qmusic, is het Foute Uur ook Live te beleven. Een uur lang dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste Foute hits uit de 80’s, 90’s en zero’s, dát is het Foute Uur live! Een absolute sfeer- én gangmaker op elk evenement. Het Foute Uur live is een bewezen publiekstrekker en is eenvoudig in een programmering in te passen.

Mattie & Wietze

De populaire ochtendshow DJ’s van Qmusic Mattie & Wietze zijn ook te boeken als DJ’s/publiekstrekkers bij Qmusic the Party. Humor en gevatheid zorgen voor hilarische interactie met het publiek. Ze spelen Het Geluid Live, laten het publiek prijzen winnen met de Mattie & Wietze gokkast en ze draaien de beste (Foute) hits. Een absolute must-have op je event! Die twee van je wekker, in het land nóg gekker

Dance For Fun ( Schoolfeest)

Dance for Fun is een gratis schoolfeest met Qmusic the Party en vette prijzen. Elke school met meer dan 400 leerlingen kan meedoen. Het is simpel: de leerlingen werven voor CliniClowns en krijgen in ruil een gratis schoolfeest. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Q Music the Party Boeken

Wil je Q Music the Party boeken of huren voor een optreden?  Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Q Music the Party.

Wil je meer informatie of Q Music the Party boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Back To Top