skip to Main Content
Piano & Co

Piano & Co

  • Pianoshow
  • Duur optreden: avondvullend
  • Bezetting: 6 personen
  • Prijsindicatie: op aanvraag

Biografie

Een van de meest unieke formaties van dit moment. Piano & Co zet een show neer waarbij ze alles spelen wat u wilt! Deze piano act geeft een show op maat, precies aangepast aan uw wensen: een romantische dinershow, een gaaf bedrijfsfeest, een spetterende party of een combinatie. Alles is mogelijk!

Met een avondje Piano & Co bieden wij: topmuzikanten met improvisatietalent, twee gouden vleugels bedolven onder briefjes met uw verzoeknummers, alle mogelijke muziekstijlen én een prachtige lichtshow! Kortom, Piano & Co staat garant voor interactie, een sterk staaltje muziek en een weergaloos feest.

De muzikanten van Piano & Co zijn zeer professioneel en hebben hun strepen inmiddels verdiend. De formatie van van deze pianoshow bestaat uit een mannelijk pianist en een vrouwelijke pianiste, aangevuld met een bassist, saxofonist, gitarist en een drummer/percussionist. Onze muzikanten speelden eerder samen bij verschillende pianoshows en showbands in binnen en buitenland. Nu samengebracht onder de naam Piano & Co en met veel succes! De meest veelzijdige show van Nederland en België omdat  alles op maat wordt geleverd.

Wij halen alles uit de kast voor een verrassende topavond. En het middelpunt van de show bent u. Omdat ú bepaalt wat er gezongen wordt!

Piano & Co Boeken?

Wil je Piano & Co boeken voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Piano & Co.

Wil je meer informatie of Piano & Co boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Back To Top