skip to Main Content
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
zanger Billy Maluw

Pianist Billy Maluw

 • One Man Pianoshow
 • Duur optreden: 3x 45 minuten
 • Techniek: inbegrepen ( t/m 125 personen)
 • Licht(show): basis inbegrepen
 • Prijs: v.a. 595,-– ex BTW

Extra mogelijkheden

 • Billy is ook te boeken in combinatie met gitarist.

Zanger Billy Maluw is een singer/songwriter, pianist en componist. Hij werd op 2 mei 1984 geboren in Purmerend en woont in Amsterdam.

Billy Maluw is een soul-volle singer/songwriter die zich momenteel volledig stort op het schrijven en uitvoeren van zijn eigen songs. Voorheen begaf hij zich echter ook in vele andere muzikale omgevingen. Zo voerde hij het volledige pianoconcert van Edvard Grieg uit, schreef de muziek voor het cabaretprogramma ‘Ca Bien’ van Sabine Beens en speelde met de band Ten Sharp in Moskou.

Verder begeleide Billy artiesten als Jamai Loman en schrijft/arrangeert muziek voor andere zangers, musicals en theatershows. in 2015 bundelde hij al zijn talenten in een eigen one-man show ‘CODA’ (onder regie van Paul van Ewijk) en trok hiermee volle zalen.

Billy volgt nu zijn grootste ambitie en dat is uitbrengen en uitvoeren van zijn eigen werk. In mei 2016 presenteerde Billy in een uitverkochte Melkweg Amsterdam zijn eerste EP. Hier staan drie songs van zijn eigen song op die hij en in samenwerking met Hayp-music produceerde. Het zijn soul-volle/funky nummers met een high energy vibe.

Billy weet als hij optreedt keer op keer zijn publiek te raken, te vermaken en los te laten gaan op een zeer gevarieerd cover en eigen repertoire.

Billy Maluw Pianist Boeken

Wil je Billy Maluw pianist huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Billy Maluw.

Wil je meer informatie of Billy Maluw boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

  OfferteBoekingInformatie

  Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

  captcha

  Back To Top