skip to Main Content
Patricia Foort

Patricia Foort

  • Tape Act
  • Duur optreden: 1,2 of 3x 30 minuten
  • Techniek: niet inbegrepen
  • Licht(show): niet inbegrepen
  • Prijs v.a. 375,-– ex BTW

Patricia Foort Boeken

Wil je Patricia Foort huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Patricia Foort.

Wil je meer informatie of Patricia Foort boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

Patricia Foort een zangeres in hart en nieren. Met een heerlijk repertoire bestaande uit Soul, funk pop, easy listening en discosong weet Patricia Foort de voetjes van de vloer te krijgen.

Dankzij haar passie voor muziek en de haar uitstraling tijdens optredens. zorgt Patricia Foort dat de dansvloer vol is of dat mensen rustig kunnen genieten van haar muziek. En dat op een geluidsvolume dat men ook nog gewoon met elkaar kan praten zonder last te krijgen van hun stem.

Het repertoire van Patricia bestaat uit ruim 400 liedjes in verschillende genres van o.a. Aretha Franklin, Stevie Wonder, Tina Turner, Randy Crawford, the Tramps, Bruno Mars, Barbara Streisand, Adele.

Dankzij haar jarenlange ervaring weet Patricia welke genre en/of liedjes het beste geschikt is voor de avond en elk feest.

Back To Top