skip to Main Content
Nick Nielsen

Nick Nielsen

  • Table Magic
  • Duur optreden: 4x 45 minuten
  • Techniek: n.v.t.
  • Prijs: v.a. 2050,-– ex BTW en BUMA
  • Stand up Magic Show
  • Duur optreden: 1x 25 minuten
  • Techniek: Exclusief techniek
  • Prijs: v.a. 2050,– ex BTW en BUMA

Nick Nielsen Boeken

Wil je Nick Nielsen huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Nick Nielsen.

Wil je meer informatie of Nick Nielsen boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

Nick Nielsen maakte in korte tijd een stormachtige ontwikkeling door. Op zijn 15e werd hij Nederlands Jeugd Kampioen Goochelen en twee jaar later wist hij de eerste prijs te winnen bij de senioren. Voor zijn 20ste levensjaar werd hij al gevraagd om op te treden in diverse landen. Zo werkte hij onder meer in Hong Kong, China, Italië, Thailand en Engeland.

In Nederland bouwde hij in rap tempo in het hogere segment bedrijfsevenementen een naam op als meest eigentijdse magische entertainer. Ook andere artiesten wilden graag werken met de talentvolle entertainer. Zo was Nick te zien tijdens drie concerten van Tiësto en verzorgde hij een privé optreden tijdens de verjaardag van niemand minder dan Shakira.

Nick werd steeds vaker gevraagd om op evenementen ook de aankondigingen te verzorgen en ontwikkelde zo zijn rol van gastheer/presentator. Hij presenteerde vier jaar lang het programma Lijn 4 op RTL 4 en was op dat moment de jongste presentator die ooit bij de commerciële zender te zien was. Door grote evenementen als de Miss Nederland verkiezing en het 30 jarig jubileum van het Holland Casino werd hij meer en meer een volwassen en ervaren presentator.

De afgelopen jaren presenteerde hij TV programma’s bij Brabant10 en in het land grootschalige publieksevenementen als Brabant Live, Oosterhout Live en Mega feesten in Duitsland en Zwitserland tijdens de afgelopen WK en EK voetbal. Hoogtepunt in 2009 was de presentatie die hij op verzoek van Gerard Joling verzorgde tijdens zijn concert “For your eyes only” in Spaarnewoude.

Ook tijdens corporate events is Nick een graag geziene presentator. Inhoudelijke en zwaar beladen events gaat Nick niet uit de weg. De klant kan vertrouwen op zijn kennis, zijn gedegen voorbereiding en zijn uiterst kundige en indien nodig scherpe interviewtechniek. Hij deed dit afgelopen jaar onder meer bij het TNT Mail Event 2009 en het Rebranding Event van Bavaria.

Momenteel is Nick op TV als presentator te zien in het programma Hart voor Muziek bij TROS Sterren.nl en is hij het gezicht van het online voetbal lifestye magazine “LAFTV” een initiatief van oud international Regi Blinker. Daarnaast is hij momenteel bezig met het maken van twee pilots voor de Nederlandse TV.

Nick Nielsen; inzetbaar voor elk evenement als presentator met magische talenten!

OfferteBoekingInformatie

Back To Top