Ga naar hoofdinhoud
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
NaNa-K Saxofoniste

NaNa-K Saxofoniste

  • Saxofoniste
  • Duur optreden: 120 minuten
  • Techniek: Incl. draadloze microfoon
  • Prijs: v.a. 395,– ex BTW

NaNa-K Saxofoniste Boeken of Inhuren?

Wil je NaNa-K Saxofoniste boeken voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van NaNa-K Saxofoniste.

Wil je meer informatie over een Saxofoniste boeken of inhuren?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

Op jonge leeftijd werd zij verliefd op het geluid van de saxofoon. Ze studeerde aan het conservatorium en rondde hier twee studies af. Saxofoniste NaNa-K is actief als freelance musicus in de pop en jazz scene.

Deze saxofoniste is allround en gebruikt haar creativiteit in alle muziekstijlen. Zo speelt ze in diverse bands (waaronder haar eigen jazzkwartet en diverse coverbands), en is zij regelmatig op het podium te vinden samen met DJ’s. Zo speelde ze bijvoorbeeld in de HMH (Ibiza Xperience), gala-feesten, Dam tot Damascus (A’dam) en maandelijks in de Bulldog Palace in Amsterdam. Ook ’s zomers op het strand weet ze haar sax-sound heerlijk te combineren met de beats en grooves van DJ’s. Hiermee is zij dé ‘female saxophone player from Holland’!

Een bedrijfsfeest, gala, club event of welke party dan ook, Saxofoniste NaNa-K voelt zich thuis op het podium en de combinatie van deze Nederlandse saxofoniste met een DJ is dan ook niet weg te denken op uw evenement.

Haar motto; Free improvisation, beautiful lines, groovy rhythms and funky sounds. Enjoy and Feel the Rhythm!

Back To Top