skip to Main Content
Mr. Marvin

Mr. Marvin ( Video DJ)

  • Video DJ
  • Duur optreden: 4 uur
  • Techniek: exclusief
  • Prijs: v.a. 595,– ex BTW
  • incl. witte VideoBooth, licht & geluid
  • Prijs: v.a. 895,– ex BTW

Mr Marvin Boeken

Wil je Mr Marvin boeken voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Mr Marvin.

Wil je meer informatie of Mr Marvin boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

Sinds jaar en dag weet Mr. Marvin ieder feest totaal op z’n kop te zetten. Met zijn allround (video) DJ kwaliteiten en humoristische elementen vermaakt hij ieder publiek en maakt elk feest onvergetelijk.

Als klein mannetje (…nog steeds niet echt groot) was hij al bezeten van muziek. Maar vanaf 16 jarige leeftijd begon hij zijn DJ/entertainment kwaliteiten verder te ontwikkelen. Binnen de kortste keren was hij een graag gezien DJ/entertainer bij Omroep Brabants ‘Brabant Party Roadshow’.

De winter van 2005 was in aantocht en Mr. Marvin besloot om de Franse Alpen eens flink op stelten zetten! Hij werd resident DJ in de nummer 1 apres-ski tent van Frankrijk, “La grotte du Yeti” (De Yeti Bar).
Na terugkomst in Nederland ging het snel. Hij werd resident DJ van de Carrousel in ’s-Hertogenbosch en Uden, maar ook buiten de Brabantse steden waren zijn DJ klanken te horen. Wat dacht je van Toff in Gouda, Smithy’s Palace in Eesveen, Jinx in Deurne en nog vele andere zaken.

Maar Nederland is niet al te groot en al snel vond Mr. Marvin de weg naar de internationale discotheken en feestcafé’s. Zo laat hij ieder jaar duizenden vakantiegangers op Aruba, Kreta en Mallorca springen op zijn muzikale klanken.

Als video DJ geeft Mr. Marvin een extra dimensie aan ieder evenement. Audio en Video worden naadloos gemixt en zorgen voor een unieke beleving.

Repertoire/Stijl:

– Allround
– Après-Ski
– Dance
– Nederlandstalig
– 70’s, 80’s en 90’s

OfferteBoekingInformatie

Back To Top