skip to Main Content
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
Midnight Madness Solo Pianoshow

Midnight Madness Solo Pianoshow

 • Solo Pianoshow
 • Duur optreden: 2x 45 minuten
 • Bezetting: 1 persoon
 • Techniek: A-set t/m 250 personen
 • Licht(show): Basis Show inbegrepen
 • Prijs: v.a. 1050,– ex BTW

Midnight Madness Solo Pianoshow Boeken

Wil je de Midnight Madness Solo Pianoshow huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Midnight Madness Solo Pianoshow.

Wil je meer informatie of Midnight Madness Solo Pianoshow boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

Dé Pianoshow voor een bescheiden privé-feest tot dampende feesttent is de Midnight Madness Solo Pianoshow. Als Midnight Madness eenmaal begint te spelen is het feest niet meer te stoppen. De Midnight Madness Solo Pianoshow staat garant voor een groot feest-, dans- en meezinggehalte. Het is een grote mix van de bekendste (Neder)Pop-, Rock&Roll-, Soul, en Dance-hits van de afgelopen 50 jaar. Midnight Madness neemt u mee op muzikale reis door heden en verleden. Stilstaan is geen optie!

Midnight Madness gaat in het dagelijks leven als Dave Fisser door het leven. De pianist begint zijn carrière als zanger van de Haagse band ‘de Rockenjagers’. Als Dave in 2008 gevraagd wordt om zonder band op een besloten event van de voetbalclub Quick te spelen kan hij geen nee zeggen. Die avond zet hij het clubhuis op zijn kop. De Midnight Madness Show was geboren.

De oude piano van Dave werd met een lik verf en wat technische handigheidjes een volwaardige hitmachine. Hij dook de studio in om ruim 300 van de allerbekendste hits te bewerken om de hele avond in hoog tempo door te kunnen blijven spelen en aan de verzoekjes van het publiek te kunnen voldoen. Midnight Madness was klaar om overal een feest van te maken.

Dave gaat als een speer. Inmiddels heeft de Midnight Madness Pianoshow al op tal van prachtige events mogen spelen, waaronder de drukbezochte eindweek in Val Thorens, het EK Beachrugby, het Kika Gala (waar de band o.a.: Justine Pelmelay en Donna Lynton begeleidde), de uitreiking van de Haagse Sportprijzen en voor duizenden uitzinnige feestgangers na de finale van de Euro Hockey League.

  Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

  captcha

  Back To Top