skip to Main Content
Melissa Janssen

Melissa Janssen

  • Tape Act
  • Duur optreden: 1x 30 minuten
  • Techniek: inbegrepen t/m 200 personen
  • Prijs: v.a. 595,– ex BTW

Melissa Janssen Boeken

Wil je Melissa Janssen huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Melissa Janssen.

Wil je meer informatie of Melissa Janssen boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

Melissa Janssen is afkomstig uit Eindhoven.  Melissa zong al als klein meisje heel de dag vrolijk in het rond. Toen Melissa Janssen 11 jaar was ging ze op school bij een playbackshow voor het eerst live zingen. Ze zong het nummer “cupido” van Jan Smit. En de aandacht die ze daar van kreeg smaakte naar meer. Ze mocht bij de dansschool bij een dansshow live zingen. Ze zong het nr. “Ben” van Michael Jackson. Daarna werd ze uitgenodigd bij een michael jackson memorial.

Ze heeft vanaf haar 13de aan verschillende talentenjachten meegedaan waar ze altijd veruit de jongste kandidaat was, en daar behaalde ze naast enkele 1ste plaatsen altijd een podium plaats.  Haar grootste talenten jacht was natuurlijk the Voice of Holland 2015 waar zij hooge ogen sloeg en door haar strijdlust zeer ver gekomen is. 

Melissa Janssen zingt meerdere stijlen zoals rock en Funk maar het liefst Pop nummers, ook zingt ze graag Nederlandstalige nummers.

 

Back To Top