skip to Main Content
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
Martijn Kolkman (Q-Music)

Martijn Kolkman (Q-Music)

  • DJ Act
  • Duur optreden: 1x 90 minuten
  • Techniek: Niet inbegrepen
  • Prijs: v.a. 995,– ex BTW

Martijn Kolkman (Q-Music) Boeken

Wil je Martijn Kolkman (Q-Music) huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Martijn Kolkman (Q-Music)

Wil je meer informatie of Martijn Kolkman (Q-Music) boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

Waar je Martijn Kolkman wakker voor kan maken is muziek! Een dag zonder muziek kan hij zich namelijk niet voorstellen. Je hoort zijn liefde voor muziek terug in zijn dagelijkse radioprogramma tussen 10.00 en 13.00 op Q-music.

Daarnaast kom je hem bijna elk weekend tegen op de leukste feesten in het land. Hij draait de muziekmix die je kunt verwachten van een radio deejay: de bekende hits gemixt en af en toe een klein fout uitstapje. Martijn’s kracht ligt in zijn spontane interactie met het publiek. Hij voelt precies aan wat nodig is om het feest tot een muzikaal hoogte punt te brengen.

Gezelligheid, kwaliteit, gedrevenheid en ervaring zorgen voor aanstekelijk energieke optredens! Dus ben je op zoek naar een bekende allround DJ met nét dat beetje meer? Boek dan nu Martijn Kolkman en ga ‘hees naar huis’!

Back To Top