skip to Main Content
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
Mannetjes van de Radio

Mannetjes van de radio

  • DJ Act
  • Duur optreden: 1x 90 minuten
  • Techniek: niet inbegrepen
  • Prijs: v.a. 1995,– ex BTW en Buma

Mannetjes van de radio Boeken

Wil je Mannetjes van de radio huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Mannetjes van de radio.

Wil je meer informatie of Mannetjes van de radio boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

Mannetjes van de Radio : Menno de Boer (538) & Martijn Kolkman (Q-music)

De Mannetjes van de Radio zijn twee landelijk bekende radiopersonality’s met een groot wekelijks bereik in Nederland. Overdag DJ’s op de twee grootste radiostations van Nederland, in het weekend en nacht DJ’s en entertainers die gaan voor het allermooiste feestje.

Wat ontstond als een concept van twee vrienden voor hun vrienden, is ‘Mannetjes van de Radio’ inmiddels een bewezen concept wat zich perfect plaatst tussen herkenbaar en trendsettend. Geen moeilijke, diepe of snoeiharde tracks. De mannetjes geloven in nieuwe dance, maar gaan ook voor bekende tracks waar je lekker op meezingt. Daarom maken ze wekelijks eigen mashups en remixen die niemand anders heeft. Doordat beiden draaien ligt het tempo en dus de energie op een hoog niveau. Door hun presentatie-ervaring kunnen beide DJ’s als MC perfect inspelen op de zaal. Één ding is zeker: Op een avond kan van alles gebeuren en is de set aangepast aan het moment.

Muziek
Niet gevangen in een stijl of stroming gaan de Mannetjes van de radio voor maximaal feest.

Back To Top