skip to Main Content
071-747 15 16 info@tml-entertainment.nl
Mandy & Laura

Mandy & Laura

  • Tape Act
  • Duur optreden: 1x 30 minuten
  • Techniek: inclusief M/A Set
  • Prijsindicatie: v.a. 1975,– ex BTW en BUMA

Mandy & Laura Boeken

Wil je Mandy & Laura huren voor een optreden? TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je al alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van Mandy & Laura.

Wil je meer informatie of Mandy & Laura boeken?

Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 – 747 1516

Biografie

Mandy & Laura: sound-a-likes van ABBA en finalisten van SBS ‘The Winner Takes It All’

Mandy & Laura zijn beiden enorm actief in de muziek. Mandy doet al sinds jaar en dag backing vocals bij René Froger en is verantwoordelijk voor de koorarrangementen van de Toppers. Hiernaast is zij o.a. scout voor the Voice of Holland, doet zij veel studiowerk voor bijv.Disney on Ice en zingt zij de Koffietijdtune.

Laura kennen we vooral als stem van diverse tekenfilmfiguren zoals Ariel de Kleine Zeemeermin en Gloria van Madagascar. Ze doet veel solo-optredens met orkesten en heeft aan verschillende theaterprodukties meegewerkt zoals Legally Blond en The world goes round. Ook schreef Laura haar eigen
theaterprogramma ROK met het gelijknamige album.

Samen zongen Mandy & Laura in 1982 het liedje ‘Op een onbewoond eiland’ van Kinderen voor Kinderen en deden zij in 1986 mee aan het Eurovisiesongfestival als Frizzle Sizzle met ‘Alles heeft een Ritme’.

ABBA is voor Mandy en Laura de reden dat de twee ooit professioneel muziek zijn gaan maken. ABBA zit de dames in het bloed en tijdens hun show zingen Mandy en Laura als echte sound-alikes de bekende ABBA hits van Dancing Queen en Waterloo tot Take a chance on me.

Als je je ogen sluit, denk je dat Agnetha en Annifrid staan te zingen.

    OfferteBoekingInformatie

    Back To Top